S tenisom

KREPITE

UM IN TELO

Tenis je življenje v malem. In pri nas ga igramo na veliko.

Teniško društvo Kidričevo se je ustanovilo leta 2016. Društvo ima dva temeljna cilja: povečati število ljudi iz lokalnega okolja, ki igrajo tenis, ter posodobiti teniško infrastrukturo. Društvo upravlja s štirimi peščenimi igrišči, teniškim zidom ter manjšo klubsko hišo. Dve igrišči sta opremljeni z reflektorsko razsvetljavo.
Teniška igrišča v Kidričevem so bila v tej regiji prva teniška igrišča po 2. svetovni vojni. Teniško društvo s svojim programom in vpetostjo v lokalno okolje nadaljuje tradicijo razvoja civilne družbe ter promocije gibanja za polno življenje.

Kaj ponujamo?

Pri nas igrate tenis na robu gozda, daleč od podivjanega sveta.

Tenis na robu gozda

Tenis na robu gozda

Pri nas igrate tenis kot pravi šumarji – s pogledom na gozd, z drevesno klimo, stran od prometnih cest in mestnega vrveža. Tudi ponoči pod žarometi.

Rezervacija s kavča

Rezervacija s kavča

Ker nočemo, da vam zmanjka čas za pomembne stvari, lahko pri nas rezervirate termin za igranje kadar koli in kjer koli preko našega spletnega portala.

Kmalu!

Piknik prostor

Piknik prostor

Pri nas lahko združite zdravo tekmovalnost z gostoljubnostjo in druženjem. Povabite svoje prijatelje in družino na teniški piknik. Kamin vključen.

Svetovni tenis

Svetovni tenis

Pametno se je učiti od najboljših. Pri nas lahko iz udobnih naslanjačev na terasi spremljate vse prenose teniških turnirjev po televiziji. Brez skrbi za vaše oči – vse je ultra HD!

Takrat Enkrat Nastane Idealni Slice.

Teniška Šola

Sezona 2018

Teniška šola za otroke

Teniška šola za osnovnošolske otroke bo potekala od junija do konca avgusta 2018, predvidoma ob torkih in četrtkih med 18h in 19h, v skupini 4 otrok. Teniško šolo bo izvajal licencirani ITF trener tenisa. Več v nadaljevanju, za informativno prijavo pa lahko pišete na info@tenis-kidricevo.si.

Teniški tečaj za odrasle

Dva 10-urna teniška tečaja za odrasle bosta izvedena predvidoma v juniju 2018. Tečaj je namenjen začetnikom odraslim oz. tistim, ki bi radi osvežili osnovno teniško znanje. Tečaj se bo izvajal dvakrat tedensko, predvidoma ob torkih in četrtkih med 17h in 18h. Teniški tečaj bo izvajal licencirani ITF trener tenisa . Več v nadaljevanju, za informativno prijavo pa lahko pišete na info@tenis-kidricevo.si. Po dogovoru s trenerjem so možne tudi individualne ure ali tečaj v zaprti skupini.

Tenis energizira, motivira in navdihuje za polno življenje. V tenisu si lahko brez posledic dovolite predah od vsakdanjih bremen, najdete svojo turbo tipko, se izvijete iz primeža dolgočasnih službenih obveznosti ali družinske rutine, obenem pa trenirate fokus, potrpežljivost in spoštovanje boljših od sebe. Ko igrate tenis, se veliko naučite o sebi in drugih.