Kidričevo

OPEN 2019

REZULTATI Letak

Tenis je življenje v malem. In pri nas ga igramo na veliko.

Teniško društvo Kidričevo se je ustanovilo leta 2016. Društvo ima dva temeljna cilja: povečati število ljudi iz lokalnega okolja, ki igrajo tenis, ter posodobiti teniško infrastrukturo. Društvo upravlja s štirimi peščenimi igrišči, teniškim zidom ter manjšo klubsko hišo. Dve igrišči sta opremljeni z reflektorsko razsvetljavo.
Teniška igrišča v Kidričevem so bila v tej regiji prva teniška igrišča po 2. svetovni vojni. Teniško društvo s svojim programom in vpetostjo v lokalno okolje nadaljuje tradicijo razvoja civilne družbe ter promocije gibanja za polno življenje.

Kaj ponujamo?

Pri nas igrate tenis na robu gozda, daleč od podivjanega sveta.

Tenis na robu gozda

Tenis na robu gozda

Pri nas igrate tenis kot pravi šumarji – s pogledom na gozd, z drevesno klimo, stran od prometnih cest in mestnega vrveža. Tudi ponoči pod žarometi.

Rezervacija s kavča

Rezervacija s kavča

Ker nočemo, da vam zmanjka čas za pomembne stvari, lahko pri nas rezervirate termin za igranje kadar koli in kjer koli preko našega spletnega portala.

Navodila

Piknik prostor

Piknik prostor

Pri nas lahko združite zdravo tekmovalnost z gostoljubnostjo in druženjem. Povabite svoje prijatelje in družino na teniški piknik. Kamin vključen.

Takrat Enkrat Nastane Idealni Slice.

Rezervacije terminov

Kako rezerviram termin?

Tenis energizira, motivira in navdihuje za polno življenje. V tenisu si lahko brez posledic dovolite predah od vsakdanjih bremen, najdete svojo turbo tipko, se izvijete iz primeža dolgočasnih službenih obveznosti ali družinske rutine, obenem pa trenirate fokus, potrpežljivost in spoštovanje boljših od sebe. Ko igrate tenis, se veliko naučite o sebi in drugih.